PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ruud van Nistelrooy krijgt functie bij PSV

psv logoRuud van Nistelrooij gaat vanaf september zijn oude club PSV helpen. De voormalig spits krijgt een functie in de jeugdopleiding. In zijn kielzog zullen ook oud-PSV’ers Andre Ooijer en Mark van Bommel bij de jeugdopleiding aan de slag gaan.

Maandag zal PSV tijdens een persconferentie meer duidelijkheid geven over volgend seizoen en een groot vijfjarenplan presenteren. Het betrekken van oud-spelers bij de club en het aanstellen van een hoofdcoach uit eigen gelederern lijkt op het beleid dat Ajax de afgelopen jaren heeft gevoerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.