‘PSV met Manchester City in gesprek over samenwerkingsverband’

psv logoPSV hoopt binnenkort een samenwerkingsverband te tekenen met Manchester City. Dat weet Voetbal International maandag te melden. Er zouden al een aantal gesprekken geweest zijn tussen de betrokkenen van beide clubs.

Naar verluidt heeft technisch manager Marcel Brands (foto) van PSV al twee keer gesproken met de technisch eindverantwoordelijke bij The Citizens, Txiki Begiristain. De gesprekken gingen vooral over het uitwisselen van talentvolle spelers van de Engelse club naar PSV. Voor de Eindhovenaren blijft het dan wel afwachten, want de club is niet de enige partner van City.

De club wil namelijk niet aan slechts één club spelers kunnen uitlenen. Voetbal International laat weten dat de verwachting is dat er komende zomer al wat te zien valt van de samenwerking tussen PSV en City.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer