PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Phillip Cocu officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van PSV

psv logoPSV heeft maandagochtend Phillip Cocu gepresenteerd als nieuwe trainer. De oud-PSV’er tekent voor vier jaar bij de club uit Eindhoven. Na een lange periode van discussies, geruchten en ‘geheimhouding’ is dan eindelijk de kogel door de kerk.

Cocu was in de voorbije jaargang de coach van de A1 van PSV en assistent van het eerste. Ernest Faber en Chris van der Weerden worden assistenten van de kersverse coach. “Hiermee wordt uiting gegeven aan de intentie om te bouwen aan een nieuw PSV. Cocu wordt het gezicht van een zich vernieuwend PSV. We versterken nu de aandacht voor de lange termijn”, aldus algemeen directeur Tiny Sanders tijdens de persconferentie maandag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.