PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lens: ‘Ik verruil PSV niet voor iedere club’

psv logoHet is geen uitgemaakte zaak dat Jeremain Lens in de aankomende transferperiode vertrekt bij PSV. De aanvaller is naar eigen zeggen wel toe aan een nieuwe stap in zijn carrière, maar hij wil niet per se weg naar de eerste de beste club die zich voor hem meldt.

Donderdag speelt Lens met PSV de bekerfinale in De Kuip tegen AZ. Door de gele kaart die hij opliep in de wedstrijd tegen NEC Nijmegen (4-2 winst) afgelopen weekeinde, zal de aanvaller zondag tegen FC Twente niet mee doen. “Het kan door die schorsing inderdaad mijn laatste wedstrijd zijn, maar voor de duidelijkheid: als er geen interessante club komt, dan blijf ik gewoon”, tekent Voetbal International op uit de mond van de Amsterdammer, die nog een tweejarig contract heeft bij de Noord-Brabanders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.