PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kevin Strootman: ‘Ik erger me wel eens aan het voetballer zijn buiten het veld’

psv logoKevin Strootman heeft van voetballer zijn beroep kunnen maken. De middenvelder van PSV laat weten dat het niet altijd even makkelijk is om het vak voetballer uit te oefenen. Er zitten voldoende lastige zaken aan profvoetballer zijn.

“Dat je altijd maar voetballer moet zijn buiten het veld. Dat je nooit meer ongestoord ergens wat mag drinken. Dat je overal gefilmd kan worden. Dat mensen altijd van alles tegen je of over je mogen zeggen. En je mag nooit wat terugzeggen, want ‘daar moet je maar mee leren omgaan’”, zegt Strootman tegen NUsport. Als voorbeeld haalt de Oranje-international het sociale medium Twitter aan.

“Ik heb volgens mij dertigduizend volgers op Twitter en daarvan zijn er tienduizend voor andere clubs die alleen maar alles afkraken wat ik schrijf. Denk ik van: ja, waarom volg je mij dan? Is dat dan je leven? Ga je dan met wat anders bezighouden. Waarom stuur je op Facebook een vriendschapsverzoek naar iemand die je niet mag?” Af en toe reageert Strootman, maar lang niet altijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.