PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Guus Hiddink maakt zich zorgen om oude liefde PSV’

psv logoGuus Hiddink ziet met lede ogen toe hoe zijn oude club PSV al jaren geen grote successen boekt. De Achterhoeker werd onlangs gebeld door PSV-commissaris Hans van Breukelen, die de club met echte clubmensen terug naar de top hoopt te helpen.

Van Breukelen vindt dat PSV zijn identiteit aan het verliezen is en maakt zich zorgen om de club, zoals veel mensen zich zorgen maken die betrokken zijn bij de Eindhovenaren. “Dat doe ik dus ook”, geeft Hiddink, momenteel trainer van Anzhi Makhachkala, aan in gesprek met Voetbal International.

“Ik begrijp dat er sprake is van een grote afstand tussen De Herdgang en het stadion. Dat is niet goed. Er moet sprake zijn van eenheid. Ik hoor ook dat er sprake is van verwaarlozing van de eigen jeugd. In mijn tijd maakte ik altijd ruimte voor de grootste talenten, zeker op de training.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.