PSV’er Marcelo: ‘Transfer naar Barcelona is uit zijn verband gerukt’

psv logoMarcelo is een van de meest bekritiseerde voetballers op de Nederlandse velden en dat laat hem niet koud. De verdediger van PSV zegt veel geleerd te hebben door de kritiek en meent dat hij dit seizoen vooruitgang heeft geboekt. Er werd zelfs gesuggereerd dat de stopper aast op een transfer naar FC Barcelona.

In het Algemeen Dagblad rekent Marcelo af met dat verhaal. “Dat verhaal is helemaal uit zijn verband gerukt”, benadrukt de Braziliaan. “Zoiets heb ik nooit geroepen. Ik heb op vragen alleen aangegeven dat spelers als Romario, Ronaldo en Ibrahim Afellay via deze club een transfer naar Barcelona hebben verdiend. Het zegt iets over de mogelijkheden als je voor PSV kiest.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer