‘PSV hoopt verdediging te versterken met transfervrije Cristian Sapunaru’

psv logoPSV wil haar verdediging komende zomer een flinke kwaliteitsinjectie boost geven. De defensie bleek dit jaar de absolute achilleshiel en uiteindelijk doorslaggevend in de strijd om het kampioenschap.

Voor komende zomer moet Cristian Sapunaru de overstap maken naar Eindhoven. De 29-jarige verdediger heeft een aflopende verbintenis bij Real Zaragoza. De Roemeens international staat in de belangstelling van PSV en een aantal andere clubs, zo meldt het Spaanse Sport. Sapunara kijkt nu naar het meest interessante aanbod, naast PSV zou er belangstelling bestaan uit Duitsland en België. Ook Zaragoza hoopt de speler te kunnen behouden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer