PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Adam Maher: ‘Graag voor twee á drie jaar naar Ajax of PSV’

psv logoAdam Maher heeft voor zichzelf een heel duidelijk pad uitgestippeld naar de Europese top toe. De talentvolle spelmaker van AZ herhaalt woensdag in een interview met de Volkskrant nog maar eens welke clubs deze zomer kans maken op zijn handtekening.

“Ik weet wat ik wil. Ik wil naar Ajax of PSV, twee of drie jaar”, zo klinkt Maher stellig. “Dat is de beste keus. Als ik in het buitenland niet speel, kan ik het WK vergeten. Iedere speler droomt van het WK. Je kunt ook voor het geld gaan, dat zal in het buitenland meer zijn dan hier. Ik had op mijn vijftiende al kunnen gaan, maar dat is geen goede stap voor mij. Ik hoop dat de clubs er alsnog uitkomen deze zomer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.