PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV meldt zich bij FC Utrecht voor Mike van der Hoorn’

psv logoPSV speelt donderdag de bekerfinale en op zondag wacht nog een competitiewedstrijd, achter de schermen is men echter druk bezig met de toekomst van de club. De verdediging werd dit seizoen gezien als probleemlinie, daarom gaat men op zoek naar versterkingen. Mike van der Hoorn is onlangs informeel gepolst of hij een overgang naar Eindhoven ziet zitten.

Technisch manager Marcel Brands heeft onlangs informatie ingewonnen bij de twintigjarige verdediger van FC Utrecht, meldt De Telegraaf. De club uit Eindhoven wilde weten of de jongeling een overstap naar Brabant zag zitten. Het is niet bekend wat het antwoord van Van der Hoorn is geweest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.