PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wrijving tussen keeperstrainer en PSV’

psv logoDe wensen van Phillip Cocu hebben de directie van PSV in verlegenheid gebracht. Met de name de invulling van de keeperstrainerpositie en het terugbrengen van het aantal besloten trainingen zijn een heet hangijzer.

Officieel moet de aanstelling van Cocu nog bekend gemaakt worden, maar nu al is duidelijk dat hij volgend seizoen aan het roer staat bij PSV. Dat valt op te maken uit de rel die er rond keeperstrainer Anton Scheutjens is ontstaan.

Die tekende vorig jaar een contract voor drie jaar, maar moet nu alweer vertrekken omdat Cocu Ruud Hesp aan de staf wil toevoegen. “Blijkbaar willen ze straks twee keeperstrainers voor de groep hebben”, stelt Scheutjens in het Algemeen Dagblad. “Ik heb vorig jaar voor drie seizoenen getekend, mijn contract is waterdicht en loopt nog twee jaar door. Volgend seizoen sta ik gewoon op het veld bij het eerste elftal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.