PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Guus Hiddink wil meehelpen aan revolutie bij PSV’

psv logoOud-coach Guus Hiddink heeft zijn steun toegezegd aan Hans van Breukelen om een ‘revolutie’ door te voeren bij PSV. Oud-doelman Van Breukelen wil, evenals sponsoren en prominenten, een cultuuromslag teweeg brengen bij de club.

“Het klopt dat ik ben gebeld door Van Breukelen”, zegt Hiddink zaterdag in AD Sportwereld. “Ik heb gezegd dat hij op mijn steun kan rekenen als het gaat om het verbeteren van de situatie bij PSV. Dat kan op allerlei manieren. Ik heb zoveel meegemaakt bij de club, we hebben in het verleden top gepresteerd. De band met PSV is er nog altijd, dus als ze me nodig hebben, kunnen ze op me rekenen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.