PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel genoemd als nieuwe trainer van AC Milan’

psv logoEerder kwamen de geruchten de wereld in dat AC Milan Clarence Seedorf aan wil stellen als hoofdtrainer, maar een andere Nederlander wordt door SportMediaset genoemd als favoriet om Massimiliano Allegri op te volgen in San Siro.

Mark van Bommel, die momenteel de aanvoerder is van PSV, moet volgend seizoen leiding gaan geven aan de grootmacht uit Italië. De 36-jarige middenvelder is geen onbekende bij I Rossoneri. Van Bommel stond namelijk tussen 2011 en 2012 onder contract bij Milan, dat hem destijds overnam van Bayern München.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.