PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan oefenduel spelen in het Griekse Kreta’

psv logoPSV kan ervoor kiezen om aan het eind van het seizoen te vertrekken naar Kreta. De club zag eerder een trip naar Indonesië afgeblazen worden, maar zocht nog altijd druk naar een nieuwe partner om het seizoen tegen af te sluiten.

Volgens het Griekse Onsports lijkt PSV een nieuwe partner gevonden te hebben. FC Platanias zou graag een oefenduel afwerken tegen de Eindhovenaren en de clubleiding heeft dat dan ook aangeboden. Naar verluidt zal het oefenduel voor 22 mei op het programma staan.

De Griekse club wacht volgens het eerdergenoemde medium momenteel op antwoord van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.