PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel: ‘Deze titel is niet de verdienste van Ajax’

psv logoAjax kan komende zondag bij winst op Willem II haar derde landstitel op rij veroveren. PSV-aanvoerder Mark van Bommel is van mening dat de Amsterdammers de derde titel op rij niet verdienen op basis van hun eigen kwaliteiten, maar de prijs te danken hebben aan het zwakke spel van de Eindhovenaren.

“Laat ik het zo zeggen: frustrerend dat we niet bovenaan staan Als je ziet wat voor selectie wij hebben, is het onze schuld dat we vier punten achterstaan en geen voorsprong hebben van zes punten, Het is echt onze eigen schuld, niet de verdienste van Ajax. Ajax wordt kampioen omdat wij zoveel punten hebben verloren”, vertelt Van Bommel tegenover Omroep Brabant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.