PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben wil hoger salaris dan Sneijder bij Galatasaray verdienen’

psv logoGalatasaray is naar verluidt zeer geïnteresseerd in Arjen Robben, maar moet bereid zijn om een aardig salaris te betalen aan de Nederlander, wil het zich daadwerkelijk versterken met de aanvaller. Robben wil namelijk een hoog salaris ontvangen bij zijn volgende club.

De aanvallend ingestelde speler staat momenteel onder contract bij Bayern München, maar de Turkse club wil de Duitse club graag verlossen van Robben. De Nederlandse speler wil echter zes miljoen euro per jaar gaan verdienen bij zijn nieuwe club, zo meldt Fanatik.

Mocht Galatasaray bereid zijn om Robben circa 500.000 euro per maand te willen betalen, gaat de Nederlands international meer verdienen dan landgenoot Wesley Sneijder. De middenvelder van Galatasaray verdient namelijk 4,5 miljoen euro per jaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.