‘Mark van Bommel moet volgend jaar als verdediger gaan spelen’

psv logoMark van Bommel werd vorige week 36, maar de PSV-supporters lieten zaterdagavond weten dat hij wat hen betreft nog een jaartje mag blijven. Het befaamde criticastersduo René en Willy van de Kerkhof sluiten zich hierbij aan. Wat René betreft zakt Van Bommel ook een linie.

“Mark is een van de topspelers en die weet wat er speelt. Het is uitermate belangrijk dat hij nog één jaar bij PSV blijft om de ploeg op de rails te zetten”, zegt Willy van der Kerkhof in zijn terugblik op het voetbalweekend op Omroep Brabant.

Wat zijn broer René betreft doet de middenvelder dat in de achterhoede, waar hij als vrije verdediger zou kunnen spelen. “Ik denk dat hij gewoon nog een jaartje door moet gaan en dan hopelijk volgend jaar met het kampioenschap kan afsluiten”, zegt de oud-international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.