PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel: ‘Ik kan nog geen antwoord geven of ik blijf of niet’

psv logoNa afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen (5-2 winst) is er nog geen duidelijkheid ontstaan over het al dan niet verlengen van het aflopende contract van Mark van Bommel. De middenvelder van PSV kreeg vlak voor het eindsignaal een publiekswissel, waarna de supporters hun mening duidelijk lieten ventileren; ze willen dat Van Bommel bijtekent.

De voormalig Oranje-international weet echter nog niet of hij ook volgend seizoen in Eindhoven speelt. “Het is ongelooflijk wat de fans hier doen, maar ik kan nu niet meteen een antwoord geven of ik blijf.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.