PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben kan topsalaris gaan verdienen bij Galatasaray’

psv logoArjen Robben wordt steeds meer in verband gebracht met een vertrek bij Bayern München. De vleugelaanvaller zou in Beieren met alle mogelijke versterkingen van komende zomer weleens weinig aan spelen toe kunnen komen volgend seizoen. Galatasaray wil daar gebruik van maken en de aanvaller komende zomer binnen hengelen.

Robben zou in Istanbul een topsalaris kunnen gaan verdienen. De aanvaller zou in Turkije een netto jaarsalaris van zes miljoen tegemoet kunnen zien en zou daarmee grootverdiener worden bij Galatasaray. Wesley Sneijder (4,5 miljoen) en Didier Drogba (4 miljoen) moeten het met minder doen op jaarbasis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.