PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Stanislav Manolev wil definitieve overstap maken naar Fulham

Als het aan Stanislav Manolev ligt ziet voetbalminnend Nederland hem niet meer terug op de velden van de Eredivisie. PSV verhuurt hem in de tweede seizoenshelft aan Fulham en dat bevalt de Bulgaar uitstekend.

Manolev pikt de laatste weken regelmatig zijn minuten mee onder manager Martin Jol. “En dat voelt goed”, citeert Fulham Chronicle de 27-jarige rechtsback, die rouleert met teamgenoot Sascha Riether. “Ik hou van Londen en de club, dus ik zou graag willen blijven.”

Fulham heeft de optie om de Bulgaar definitief van PSV over te nemen. Manolev: “Nu is het aan de clubs. Mijn contract bij PSV loopt nog één jaar door. Ik hoop dat de clubs eruit komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.