PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Juventus zet vol in op komst van Arjen Robben’

psv logoVolgens Il Corriere dello Sport gaat Juventus komende zomer een serieuze poging wagen om Arjen Robben los te weken bij Bayern München.

Bayern trok afgelopen week Mario Götze voor liefst 37 miljoen euro aan, waardoor Robben er een serieuze concurrent bij heeft. Juventus zou mede daarom een serieuze poging willen wagen om de Nederlander aan te trekken.

Juventus zou achttien miljoen euro klaar hebben liggen voor Robben, die dit seizoen voornamelijk bankzitter is in Beieren. Eerder werd ook de naam van Zlatan Ibrahimovic in verband gebracht met de Oude Dame. De Zweed speelde al eerder in Turijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.