PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘ADO Den Haag wil zich versterken met PSV-talent’

psv logoNadat eerder Ajax een kijkje heeft genomen bij de jeugdopleiding van PSV, is dit keer de clubleiding van ADO Den Haag terecht gekomen bij de Eindhovenaren. De club uit Den Haag zou geïnteresseerd zijn in Joshua Brenet, zo meldt het Algemeen Dagblad.

ADO ziet de negentienjarige rechtsback graag naar Den Haag toekomen, maar zijn komst is nog geen uitgemaakte zaak. PSV heeft namelijk laten weten dat het eerst wil kijken of Brenet voor komt in de plannen voor het volgende seizoen. Daarna zal de club een beslissing nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.