PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV clubiconen kritisch op Willems en Mertens’

psv logoNa de pijnlijke nederlaag in eigen huis tegen titelconcurrent Ajax (2-3), herstelde PSV zich zaterdagavond uitstekend door met 1-3 te winnen van AZ. De clubiconen René en Willy van de Kerkhof toonden zich in gesprek met Omroep Brabant tevreden, maar plaatsten snel nog een kritische noot aan het adres van twee PSV’ers.

“Ik was zaterdag in Alkmaar en ik zag daar een heel sterk PSV”, begint René aan zijn analyse. “Maar wel een minpuntje, Mertens. Hij speelde heel slecht. Maar het middenveld was enorm sterk met Strootman, Van Bommel en Toivonen. PSV won terecht.”

Zijn broer Willy zag in Jetro Willems nog een speler het vereiste niveau niet halen. “Weer een fout van Willems. Het wordt tijd dat Pieters terug komt voor de laatste drie wedstrijden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.