PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV raakt opnieuw talent uit de opleiding kwijt

psv logoPSV neemt deze zomer afscheid van de zestienjarige Michael Verrips. Het management van de talentvolle doelman maakt vrijdag melding dat Verrips naar FC Twente verkast. Voor Verrips bestond er interesse vanuit het binnen- en buitenland en kiest de doelman bewust voor een overstap naar Twente.

Verrips speelde twee seizoenen in de jeugdopleiding van PSV en heeft het naar eigen zeggen goed naar zijn zin gehad. “Maar ik heb op dit moment voor mezelf gekozen en dit leek me de manier om dat te doen”, vertelt de bijna twee meter lange doelman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.