Art Langeler: ‘Ik zie bij PSV echt hele goede talenten lopen’

psv logoArt Langeler zal vanaf 1 juni hoofd jeugdopleiding zijn bij PSV. De hoofdtrainer van PEC Zwolle zette woensdag zijn handtekening onder een contract bij de Eindhovenaren. Volgens de keuzeheer beschikt de Eredivisieclub over enkele grote talenten.

Al enkele jaren krijgt PSV de kritiek te weinig aandacht te besteden aan haar jeugdspelers. “Het is ook weer niet zo dat er niets van klopt in de jeugdopleiding van PSV”, reageert Langeler daarop tegenover De Telegraaf.

“Er zijn hier in de afgelopen jaren weinig spelers doorgebroken, maar dat komt doordat het gewenste niveau heel hoog ligt. In de komende jaren verwacht ik dat er een betere doorstroming komt. Er lopen bij PSV extreem goede talenten rond.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.