PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Heurelho Gomes: ‘Situatie bij PSV doet me pijn’

psv logoHeurelho Gomes liet PSV in 2008 achter zich en sindsdien veroverde de Eindhovense club geen enkele landstitel meer. De teloorgang van de eredivisionist gaat de doelman aan het hart.

“Het doet me pijn om te zien hoe het nu met PSV gaat”, zegt Gomes in gesprek met De Telegraaf. “Zo’n grote club mag niet vijf jaar zonder kampioenschap blijven. In de vier seizoenen dat ik bij PSV heb gekeept, zijn we elk jaar kampioen geworden.”

De 32-jarige Gomes zou bij PSV in beeld zijn voor volgend seizoen. “Dat is mooi om te horen”, zegt hij. De sluitpost vernam echter nog niets uit Eindhoven en heeft het besluit over zijn toekomst ook nog niet genomen. Dat vertelt de Braziliaan vanuit Arnhem, waar hij herstelt van een gebroken middenhandsbeentje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.