PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Brisbane Roar neemt alweer afscheid van Stef Nijland’

psv logoStef Nijland kan alweer op zoek naar een nieuwe club. Het Australische Brisbane Roar wenst de huurling van PSV geen nieuw contract te geven.

De 24-jarige Nijland staat al enkele jaren op een zijspoor. Verhuurperiodes aan Willem II en NEC brachten daar nauwelijks verandering in en ook een kort verblijf bij Brisbane Roar liep niet uit op een succes. PSV verhuurde de aanvaller sinds eind januari, maar de club wenst hem niet definitief over te nemen. Nijland kwam tien wedstrijden in de A-League in actie, waarvan vijf vanaf de aftrap. Scoren deed de Groninger niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.