PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Art Langeler nieuwe hoofd opleidingen van PSV

psv logoPSV verwelkomt zoals verwacht Art Langeler als de nieuwe hoofd opleidingen. De 42-jarige Langeler liet eerder weten te vertrekken als hoofdtrainer van PEC Zwolle en heeft nu in Eindhoven een nieuwe uitdaging gevonden. Langeler tekende voor vier seizoenen.

PSV was al enige tijd op zoek naar een vervanger van Jelle Goes die in september vertrok naar het kapitaalkrachtige Anzhi van Guus Hiddink. Langeler stelt tegenover PSV.nl: ‘Dit is geen functie die je voor slechts een jaar moet doen. PSV wil graag continuïteit en ik ook.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.