PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil af van Marcel Brands en Tiny Sanders’

psv logoDe slangenkuil in het Nederlandse voetbal lijkt van Amsterdam naar Eindhoven verhuisd. Volgens het Algemeen Dagblad is het bijzonder onrustig bij PSV, waar een meerheid van de raad van commissarissen op een plan zit te broeden.

De raad wil af na dit teleurstellende seizoen af van algemeen directeur Tiny Sanders en technisch manager Marcel Brands. Men hoopt het tweetal ertoe te kunnen bewegen op een nette manier te vertrekken, maar naar verluidt worden ook andere opties open gehouden.

Zowel Sanders als Brands is in het Philips Stadion in het bezit van een doorlopend contract. Bijkomend probleem is dat Sanders, die sinds 2010 bij PSV werkzaam is, nauwe banden onderhoudt met de geldschieters van de club. Brands begon eveneens in 2010 aan zijn avontuur in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.