PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Marcelo: ‘Ik wil ooit transfer maken naar Engelse of Spaanse topclub’

psv logoMarcelo wordt in Nederland regelmatig bekritiseerd, maar zijn zelfvertrouwen lijkt daar niet onder te lijden. De PSV-verdediger hoopt ooit een transfer te maken naar een Europese topclub. Een wens die volgens Marcelo zelf realiseerbaar is.

“Natuurlijk wil ik naar een topclub in Engeland of Spanje. Alle spelers dromen daarvan. Dat geldt ook voor mij”, zegt de Braziliaan tegenover de NOS. ” Ik ben hier al drie jaar en PSV is een goede springplank. Veel spelers van PSV stromen door naar grote clubs. Afellay ging naar FC Barcelona, Romario vroeger ook. Als ik hier goed blijf spelen, denk ik dat ik ook zo’n kans maak.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.