PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV mist drie spelers in treffen met Ajax’

psv logoPSV moet het aanstaande zondag in de kraker tegen Ajax stellen zonder Wilfred Bouma, Jürgen Locadia en Luciano Narsingh. Het drietal is niet fit genoeg en zal niet in actie kunnen komen in het Philips Stadion. Dit meldt het Eindhovens Dagblad.

Bouma heeft een liesblessure, waardoor hij ook al het duel van de Eindhovenaren op bezoek bij Willem II (1-3) moest missen. Bij Locadia zijn afgelopen week zijn amandelen verwijderd, waardoor hij enkele weken buitenspel staat. Narsingh ligt er sinds de winterstop al uit met een knieblessure. Hij zal dit seizoen sowieso niet meer in actie komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.