PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jeugdtrainer PSV praat met Ajax over functie in opleiding’

psv logoPSV-jeugdtrainer Willem Weijs is volgend seizoen mogelijk werkzaam op De Toekomst, het sportcomplex van Ajax. Voetbal International meldt woensdag dat de Amsterdammers met de trainer in gesprek zijn over een functie in de jeugdopleiding van Ajax.

De 26-jarige Weijs is sinds medio 2007 werkzaam in de opleiding van de Eindhovenaren. In zijn zes jaar bij PSV vervulde Weijs voornamelijk de functie van techniektrainer. Bovendien was hij trainer van de F1 en assistent-trainer van de C1. Tussen 2010 en 2012 was hij ook nog eens werkzaam als coördinator bij het jeugdplan van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.