PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat voor Maher en Van der Hoorn in de zomer’

psv logoAfgelopen winterstop deed PSV al enkele pogingen om Adam Maher los te weken bij AZ, maar slaagde de Eindhovense formatie daar niet in. Komende zomer gaat de club wederom een poging wagen, liet technisch directeur Marcel Brands weten.

Brands was zondagavond te gast bij Studio Voetbal en hij benadrukte dat hij Maher nog altijd graag naar PSV ziet komen. De technisch directeur stelde echter wel een kanttekening, want voor er spelers aangetrokken kunnen worden, zal de Eindhovense formatie eerst spelers moeten verkopen.

Daarnaast liet de technisch directeur doorschemeren dat PSV Mike van der Hoorn, verdediger van FC Utrecht, volgt. Brands is het niet volledig eens met de kritiek op de PSV-defensie, maar wil komende zomer wel een verdedigende versterking halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.