PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Man City wil John Guidetti ruilen voor PSV’er Jetro Willems’

psv logoManchester City zou volgens het Engelse Metro interesse hebben om Jetro Willems deze zomer over te nemen van PSV. De jongeling moet bij de grootmacht uit Engeland de opvolger worden van Gaël Clichy, die in de belangstelling staat van diverse Franse clubs.

Willems wordt niet direct voor de basis gehaald, maar moet langzaam gebracht gaan worden bij Manchester City. De linksachter heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2016 en liet onlangs weten open te staan voor een transfer naar Engeland.

PSV zou tegen de acht miljoen euro willen ontvangen voor Willems, maar zouden liever een ruildeal hebben met John Guidetti. De Zweed speelde vorig seizoen zijn wedstrijden nog voor Feyenoord, waar hij uitgroeide tot een publiekslieveling. Bij Manchester City komt de Zweed niet in aanmerking voor speelminuten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.