PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Edwin van der Sar op de bank tijdens PSV – Ajax’

psv logoVanwege de schorsing van Kenneth Vermeer, moet Frank de Boer op zoek naar een nieuwe tweede doelman. De coach gaf in de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Heracles aan dat hij gaat kiezen uit drie jeugdkeepers, aangezien de vaste derde doelman Van der Hart geblesseerd is. Volgens Valentijn Driessen (Chef Sport Telegraaf) overweegt Ajax echter ook een hele andere invulling.

Driessen meldt bij Eredivisie Live zondagavond dat wellicht Edwin van der Sar als tweede doelman op de bank zal zitten tegen PSV. Vanwege het belang en de druk die met de wedstrijd gemoeid gaat, beraadt Ajax zich op het inzetten van een ervaren doelman. Keeperstrainer Carlo L’Ami is kandidaat, maar vooral Edwin van der Sar lijkt een serieuze optie te zijn, aldus Driessen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.