PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cocu en Faber volgend jaar verantwoordelijk voor PSV’

psv logoMarcel Brands laat weten dat de kans dat Dick Advocaat aan het einde van het seizoen vertrekt bij PSV. Lang heeft de club geen woord gesproken over een mogelijk vertrek van de coach maar gisteren in Studio Voetbal liet hij iets los. Ook zullen Phillip Cocu en Ernest Faber de functie van Advocaat overnemen.

“Ik verwacht op dit moment niet dat hij blijft. De kans is klein”, vertelt de technisch manager van PSV. Advocaat werd voor de winterstop al gepolst of hij zijn contract wilde verlengen. “Hij zei dat hij het in zijn gedachten zou houden.”

Dat de assistenten van Advocaat na het vertrek het overnemen is nu vrijwel zeker. “Als Advocaat niet doorgaat, dan zullen Phillip Cocu en Ernest Faber het overnemen. Ook komt er dan nog een assistent bij”, aldus Brands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.