PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel over ruzie met Wilem II-supporter’

psv logoPSV-aanvoerder Mark van Bommel had het na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Willem II (1-3) aan de stok met een fan van de thuisploeg. Van Bommel bedankte zijn eigen fans, maar kon geen begrip opbrengen voor de reactie van de Willem II-supporter.

“Er staat daar een vader met een kind en die steekt zijn middelvinger naar mij op. Dat was een Willem II-supporter, ja”, aldus Van Bommel voor de camera van Eredivisie Live. “Vervolgens gooit hij alles wat hij in zijn handen heeft in mijn richting. Ik snap dat niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.