PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hiddink kijkt op van gedragsdeskundigen bij PSV’

psv logoEr werd al wat lacherig gedaan toen bekend werd dat PSV met gedragsdeskundigen ging werken. Maar nu heeft ook toptrainer Guus Hiddink in zijn column bij de Telegraaf openlijk zijn vraagtekens gezet bij het besluit van de club. ‘’Zoiets heb ik nog nooit mee gemaakt in mijn carrière’’.

Hiddink geeft in zijn column aan het besluit niet te begrijpen. Tijdens zijn twee periodes dat hij bij PSV aan de slag was heeft hij nooit de behoefte gehad om dergelijke hulp van buitenaf. Hiddink vraagt zich ook wel af of het ook echt nodig is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.