PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wilfried Bony had gehoopt op transfer naar PSV’

psv logoWilfried Bony had van te voren niet verwacht dat hij nu nog bij Vitesse zou voetballen. De spits van de Arnhemmers had namelijk verwacht dat hij zichzelf binnen een jaar in de kijkers zou spelen bij Ajax, Feyenoord, PSV, FC Twente of AZ.

“Toen ik van Sparta Praag naar Vitesse vertrok, waren er veel opties”, begon Bony zijn verhaal in gesprek met Voetbal International. “Maar ik wist dat je in Nederland snel zou opvallen. Hier had je vijf grote clubs: Ajax, Feyenoord, PSV, FC Twente en AZ. Ik zou naar Vitesse gaan. Dan kon ik na een jaar misschien wel een stap maken naar een van die grotere clubs.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.