PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hector Moreno ziet niets in overstap naar PSV’

psv logoHéctor Moreno ziet geen heil in een vertrek naar PSV. De verdediger van Espanyol, die in de belangstelling staat van de club uit Eindhoven, heeft in gesprek met het Mexicaanse medium Excelsior laten weten niet te willen vertrekken bij de club waar hij nog een contract tot medio 2016 heeft.

“Niemand van de club heeft mij laten weten dat ik voortijdig mag vertrekken”, zo liet de PSV-target weten. “Ik heb het hier erg naar mijn zin en ik wil dus ook niet vertrekken. Het is echt mijn intentie om hier te blijven. Er is voor mij geen reden om te vertrekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.