PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Twente ziet in Huerelho Gomes de opvolger van Nikolay Mihaylov’

psv logoNu het zeker lijkt dat FC Twente doelman Nikolay Mihaylov aan het einde van dit seizoen kwijt zal raken, worden de eerste namen met de Tukkers in verband gebracht. Regionale krant TC Tubantia meldt donderdag dat Heurelho Gomes in beeld is om naar de club te komen.

Twente zou inmiddels al contact hebben gezocht met de Braziliaan over een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie. Gomes zou de clubleiding van de club uit Enschede een positief antwoord hebben gegeven. Wel zal veel afhangen van zijn club Tottenham Hotspur, waar Gomes nog een doorlopend contract heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.