PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Barcelona wil Afellay voor zes miljoen verkopen aan Inter of Lazio’

psv logoIn de zomer van 2012 hadden Internazionale en Lazio al interesse in Ibrahim Afellay, maar destijds kwamen de clubs niet tot een akkoord met FC Barcelona. De kansen voor Afellay bij Barcelona lijken nu verkeken omdat de middenvelder er een slecht seizoen op heeft zitten in Gelsenkirchen. Afellay speelt momenteel op huurbasis voor Schalke 04, maar heeft veel met blessures te maken.

Barcelona wil Afellay nu voor 6 miljoen euro verkopen en Lazio en Internazionale zouden dit bedrag overhebben voor de oud-PSV’er. Afellay is momenteel op de weg terug van blessures, maar kwam al maanden niet in actie wegens een peesblessure in zijn bovenbeen. In Gelsenkirchen zal Afellay volgend seizoen niet meer actief zijn, hij kreeg veel kritiek te verwerken van onder andere Horst Heldt, technisch directeur van Schalke 04. Afellay werkte zijn revalidatie af in Nederland en dit viel niet goed bij Horst Heldt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.