‘PSV betaald grootste deel transfersom van Hiljemark pas na het seizoen’

psv logoPSV heeft een groot deel van de transfersom van Oscar Hiljemark nog niet betaald. De middenvelder kwam in de winterstop over van IF Elfsborg voor ruim twee miljoen euro. Hoofdtrainer Dick Advocaat had de Zweed niet per se nodig en had liever een ander type speler verwelkomd.

“In de zomer kon alleen geld voor vertrekkende spelers worden geherinvesteerd, daar is Luciano Narsingh voor gehaald. In de winter kon er ook niet veel”, bevestigt technisch directeur Marcel Brands in het Algemeen Dagblad. “Ja, we hebben Oscar Hiljemark gehaald, maar het grootste gedeelte van die transfersom betalen we pas na het seizoen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer