PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Wilfred Bouma in gesprek over nieuw contract’

psv logoPSV wil graag door met Wilfred Bouma. Formeel werd het aflopende contract met de routinier opgezegd maar dat wil niet zeggen dat er geen toekomst voor Bouma in Eindhoven is. Binnenkort zullen de gesprekken starten over komend seizoen.

De 34-jarige Bouma gaf eerder zelf al te kennen graag nog een jaar aan zijn loopbaan toe te voegen. PSV staat daar positief tegenover. Bouma veroverde onlangs opnieuw een basisplaats bij PSV, dat ging ten koste van Timothy Derijck. Ook komend weekend, in het lastige uitduel tegen Roda JC, lijkt er een basisplaats voor Bouma weggelegd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.