PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-voorzitter maakt je niet kampioen’

psv logoAad de Mos is van mening dat het onverstandig is van PSV-directeur Tiny Sanders om zich uit te laten over de selectie van PSV. Sanders zei onder meer dat er iets structureel mis in de spelersgroep van de Eindhovenaren.

“Sanders is te onervaren in de voetballerij en dat geeft hij zelf ook toe. Dat spreekt in zijn voordeel. Maar de spelers trekken zich niets aan van zijn uitspraken”, aldus De Mos tegenover Omroep Brabant. “Hij komt niet uit de voetballerij en dat is wel duidelijk. Anders had hij nooit zo’n opmerking over de mentaliteit van veranderende spelers gemaakt. Dat doe je niet.”

“Je moet je als voorzitter van de directie of als voorzitter van de club nooit bemoeien met de kleedkamer. Die jongens moeten je kampioen maken en niet de boekhouder, de voorzitter of de directeur”, zo sluit De Mos af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.