PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt afscheid van Engelaar, Nijland en Vukovic, en wil gesprek met Bouma’

psv logoPSV wil volgend seizoen verder met verdediger Wilfred Bouma. De Eindhovense club maakte donderdag bekend binnenkort om tafel te gaan met de 34-jarige Bouma. De aflopende contracten van Orlando Engelaar, Jagos Vukovic en Stef Nijland zullen daarentegen niet worden verlengd.

Op de officiële website laat PSV weten dat de club gaat nadenken over de sportieve toekomst van Bouma. Engelaar, Nijland en Vukovic komen het hele seizoen al weinig aan spelen toe. Laatstgenoemde speelde het hele seizoen bij Jong PSV, terwijl Stef Nijland sinds de winterstop wordt verhuurd aan het Australische Brisbane Roar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.