PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Oud-PSV’er stopt helemaal niet met voetballen’

psv logoHet nieuws dat Ji-Sung Park na dit seizoen stopt met professioneel voetbal is uit de lucht gegrepen, zo laat de speler zelf donderdag via het clubkanaal van Queens Park Rangers weten. Volgens de Engelse media zouden zijn recente blessures ten grondslag liggen aan zijn beslissing, maar daar blijkt dus niets van waar.

“Mijn contract loopt nog door tot het einde van dit seizoen en ik zal mijn uiterste best blijven doen. Ik wil ook de komende jaren nog blijven spelen voor QPR”, zo sprak de 32-jarige Zuid-Koreaan de berichtgeving tegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.