PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kevin Strootman wenst de Feyenoorders veel succes’

psv logoFeyenoord was afgelopen week hofleverancier bij het Nederlands elftal. De focus van de zeven internationals is nu weer gericht op de Eredivisie, waar men vol gaat voor het kampioenschap. Kevin Strootman, tegen Roemenië aanvoerder van Oranje, is met PSV een concurrent. Hij kijkt uit naar de komende weken, maar waakt ervoor de concurrentie op scherp te zetten.

Zorgvuldig koos Strootman zijn woorden rondom Feyenoord en de afwezigheid van Graziano Pellè tijdens het komende duel met sc Heerenveen. “Oordelen over de prestaties van individuele spelers, dat is toch niet aan mij? Ik trainde bij Oranje met liefst zeven spelers van Feyenoord. Dan lijkt het mij dat ze nog voldoende kwaliteit over hebben om goed te presteren tegen Heerenveen”, zegt Strootman tegenover het Algemeen Dagblad.

Met PSV hoopt Strootman dit seizoen kampioen te worden, Feyenoord is in die strijd een concurrent. “Ik heb de jongens van Feyenoord overigens heel veel succes gewenst voor de komende weken…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.