PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Marwijk: ‘Het boek PSV is gesloten’

psv logoBert van Marwijk verwacht niet dat hij in de toekomst nog in beeld zal komen bij PSV. In het verleden wees de oud-bondscoach van het Nederlands elftal interesse van de Eindhovenaren af en momenteel is PSV niet meer geïnteresseerd in zijn diensten.

“Ik snap wel dat PSV het eventuele vertrek van Dick Advocaat intern wil oplossen”, liet Van Marwijk weten aan het Algemeen Dagblad. “En als ze met Phillip Cocu nog een jaartje zouden willen wachten, hoeven ze bij mij niet aan te kloppen voor een soort tussenseizoen. Dat weten ze. Inmiddels is het boek alweer een tijdje dicht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.