PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft nog een week om over nieuw contract Bouma te beslissen’

psv logoPSV laat volgende week Wilfred Bouma weten of zijn contract wordt verlengd of niet. Als de Eindhovense club volgende week niets laat weten aan de verdediger, wordt zijn contract automatisch met een jaar verlengd. Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandag.

De centrumverdediger heeft zelf aangegeven graag een jaar door te gaan. Hij hoopt deze jaren nog van waarde te zijn voor zijn club. Wegens arbeidsrechtelijke regels moet de directie hem voor 1 april ontslaan, als er intern nog geen akkoord is over een langer verblijf van de 34-jarige Bouma. Als hij niet voor die datum wordt ontslagen, maakt hij aanspraak op een nieuw contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.